Комплект за заваряване PATON™ ProMIG-500-15-4-400V WK

PRICE ON REQUEST

Методи за заваряване: MMA, MIG-MAG, TIG LIFT
Гаранция: 3 години, приложима и за фирми
Цикъл на натоварване: 100% MMA 418A, TIG 420A, MIG/MAG 400 A
Подаване на тел: 4 ролки, поддържащи 5kg, 15kg и 18kg шпули
Функции: Заваряване, регулиране на индуктивността, импулс x3, възможност за заваряване на алуминий в MIG, VRD, 2T/4T, IGBT
Описание: Професионален полуавтоматичен заваръчен апарат, позволяващ работа по всеки метод на заваряване. Този уред се характеризира с несравнима изработка, висок работен цикъл и множество съвременни функции, осигуряващи най-високо качество на заваряване.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Добави за гледане
Добави за гледане

Описание

ОПИСАНИЕ

Представяме ви заваръчния апарат Paton ProMig 350 (15-4 W) – мощна машина с усъвършенствани функции и иновативен дизайн, пригодена да отговори на изискванията на професионалните заварчици. Ето подробна разбивка на нейните предимства и възможности:

Усъвършенствана технология за подобрена производителност:

IGBT технология: Използва съвременни транзистори, за да сведе до минимум електромагнитните смущения и да осигури ниски загуби на мощност, като повишава ефективността и надеждността.
Цялостна защита: Оборудван с електронна термична защита на всички нагревателни елементи, която стабилизира температурата, за да предотврати прегряване и да удължи живота на компонентите.
Стабилизиране на напрежението: Елиминира колебанията на напрежението, осигурявайки постоянно регулиране на заварките и стабилност на работата в широк диапазон на напрежението.
Удобно за потребителя обръщане на полярността: Безпроблемно превключване между полярностите DCEP и DCEN за оптимизиране на процесите на заваряване в зависимост от специфичните изисквания към материалите.
Компактен и универсален дизайн: Разполага с отделно захранващо устройство за преносимост и гъвкавост, което позволява MMA и TIG заваряване само с източника на захранване.
Иновативна система за охлаждане: Уникалният дизайн на въздушния поток и функцията за спиране на вентилатора удължават живота на компонентите и увеличават издръжливостта, дори в запрашена среда.

Прецизно заваряване:

TIG DC Pulse: Предлага прецизен контрол на топлината за минимизиране на изкривяванията при тънки или деликатни детайли, като осигурява превъзходно качество на заваряване.
MMA Pulse: Оптимизира отлагането на метал, подаването на топлина и контрола на проникването за по-чисти заварки с намалено разпръскване и почистване след заваряване.
Персонализируеми параметри: Точна настройка на настройките за горещ старт и сила на дъгата за оптимално започване на дъгата, стабилност и проникване на материала.

Адаптирано заваръчно преживяване:

MIG/MAG спояване и функция за индуктивност: Позволява на потребителите да регулират скоростта на нарастване на тока за намаляване на пръските и подобряване на контрола на процеса на заваряване.
VRD система: Намалява напрежението върху покрития електрод до безопасно ниво за допълнителна безопасност.
Дистанционно управление с кабел: Позволява дистанционно регулиране на параметрите на заваряване за удобство в труднодостъпни или опасни зони.

Разширяем и мобилен дизайн:

Подаване на тел: Здраво, херметически затворено метално устройство за подаване на тел с EURO конектор за гъвкавост при избора на горелка.
Мобилност: Оборудван с колела за подаване на тел за лесно придвижване в различни работни условия.
Комуникация: Поддържа комуникационни проводници с дължина до 20 метра между източника на захранване и захранващото устройство, което разширява работния обхват.
Завъртане на захранващото устройство: Разполага с функция за въртене на 360 градуса за по-добра адаптивност към специфичните нужди при заваряване.

Универсални приложения:

Идеални за различни индустрии: Със своите универсални функции и здрава конструкция ProMIG 350 (15-4 W) е подходящ за широк спектър от заваръчни приложения в различни индустрии.
Изключителна надеждност: Създаден да издържа на взискателни работни условия, като осигурява постоянна производителност и дълготрайност.

Paton ProMig 350 (15-4 W) не е просто заваръчен апарат; той е цялостно решение, създадено да надхвърли очакванията в професионалните заваръчни приложения.

Спецификации

Номинално напрежение на захранване, V380/400
Номинален токов разход от мрежата, A30 – 35,5
Номинален ток на заваряване, A500
Максимален работен ток, A630
Коефициент на работна натовареност70%
Диапазон на захранващото напрежение, V±15%
Обхват на контрола на заваръчния ток, A16 – 500
Диаметър на електрода, mm1,6-8
Диаметър на телта за заваряване, mm0,6 – 1,6
Режими на импулсно заваряванеMMA/TIG
Гаранционен период, месеци24
“Hot-Start”Регулируем
“Arc-Force”Регулируем
“Anti-Stick”Автоматичен
Празен ход на напрежението, V12/75
Номинална консумация на ел. енергия, kVA19,9-23,6
Максимална консумация на ел. енергия, kVA29,0
ОхлажданеАдаптивно
Клас на защитаIP23