Комплект за заваряване PATON™ ProMIG-630-15-4-400V WK

PRICE ON REQUEST

Методи за заваряване: MMA, MIG-MAG, TIG LIFT
Гаранция: 3 години, приложима и за фирми
Цикъл на натоварване: 100% MMA 520A, TIG 525A, MIG/MAG 520 AA
Подаване на тел: 4 ролки, поддържащи 5kg, 15kg и 18kg шпули
Функции: Заваряване, регулиране на индуктивността, импулс x3, възможност за заваряване на алуминий в MIG, VRD, 2T/4T, IGBT
Описание: Професионален полуавтоматичен заваръчен апарат, позволяващ работа по всеки метод на заваряване. Този уред се характеризира с несравнимо качество на изработка, висок работен цикъл и много съвременни функции, осигуряващи най-високо качество на заваряване.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Добави за гледане
Добави за гледане

Описание

ОПИСАНИЕ

Заваръчните апарати от серията PATON PRO се отличават със своите издръжливи, висококачествени, херметически затворени подаватели на метална тел, които осигуряват изключителна надеждност. Освен това те са оборудвани с EURO конектор, който понастоящем е световен стандарт, и предлагат на потребителите гъвкавост при смяна на горелките при необходимост.

По-специално, моделът ProMIG-630 W (15-4) се характеризира с технологично усъвършенстваното си 4-ролково подаващо устройство с пълна функционалност на ролковото задвижване, което повишава неговата ефективност и надеждност.

В същото време моделът ProMIG-630 W (15-4) се отличава със своята мобилност. Неговият подавател е оборудван с удобни колела, улесняващи придвижването при различни работни условия. Това устройство също така позволява свързването на комуникационни проводници с дължина до 20 метра между източника на захранване и подаващото устройство, което значително разширява работния му обхват и осигурява по-голяма свобода в работното пространство.

Важна характеристика на устройството е и възможността за разширяване на захранващото му устройство с функция за завъртане на 360 градуса. Това увеличава гъвкавостта и позволява по-доброто му адаптиране към специфичните нужди на заваряването. Всички тези свойства превръщат ProMIG-630 W (15-4) в изключително гъвкаво устройство, идеално подходящо за много приложения в заваръчната индустрия.

Усъвършенствани функции за изключителна производителност:

IGBT технология: Използва съвременни транзистори за минимизиране на електромагнитните смущения и загубите на мощност, като повишава ефективността и надеждността.
Термична защита: Наблюдава и стабилизира температурата, за да предотврати прегряване, като осигурява удължен живот на компонентите и безопасност на работата.
Стабилизиране на напрежението: Елиминира колебанията на напрежението за последователно регулиране на заварките и стабилност на работата, дори при удължени кабели или генераторно захранване.
Лесно обръщане на полярността: Безпроблемно превключване между полярностите за адаптивни заваръчни процеси, оптимизиращи производителността за различни материали.
Отделно захранващо устройство: Позволява заваряване само с източника на захранване, като подобрява преносимостта и гъвкавостта при методите MMA и TIG.
Уникален дизайн и спиране на вентилатора: Удължава живота на компонентите и увеличава издръжливостта със системата за адаптивна скорост на вентилатора, като пести енергия и намалява шума.
Управление на рампата на напрежението: Осигурява плавно преминаване към режим на заваряване, като намалява разпръскването и поддържа високо качество на заварките.
MIG/MAG спояване и функция за индуктивност: Регулира нарастването на тока за оптимално заваряване, като намалява разпръскването и осигурява прецизен контрол на процеса на заваряване.
Система за намаляване на напрежението (VRD): Бързо намалява напрежението след заваряване за по-голяма безопасност, като свежда до минимум риска от електрически опасности.
Кабелно дистанционно управление: Позволява дистанционно регулиране на заваръчните параметри, идеално за труднодостъпни или опасни заваръчни сценарии.
TIG DC Pulse: Позволява прецизен контрол върху топлината по време на заваряване, като намалява изкривяванията при тънки или деликатни материали.
MMA Pulse: Оптимизира скоростта на отлагане на метала и контрола на проникването, като намалява дефектите като порьозност и напукване за по-чисти заварки.
Регулируеми параметри: Персонализирайте настройките за горещ старт и сила на дъгата за оптимално започване на дъгата, стабилност и проникване.
Съхраняване и идентифициране на програми за заваряване: Удобно запазване и достъп до 16 програми за заваряване за гъвкавост при различни заваръчни задачи.
Компактен и лек: Проектиран за ефективност в зони с ограничен достъп, предлагащ преносимост без компромис с производителността.

Спецификации

Номинално напрежение на захранване, V380/400
Номинален токов разход от мрежата, A42 – 49
Номинален заваръчен ток, A630
Максимален работен ток, A800
Коефициент на работна натовареност70%
Диапазон на захранващото напрежение, V±15%
Обхват на контрола на заваръчния ток, A18 – 630
Диаметър на електрода, mm1,6-8
Диаметър на телта за заваряване, mm0,6 – 2
Режими на импулсно заваряванеMMA/TIG
Гаранционен период, месеци24
“Hot-Start”Регулируем
“Arc-Force”Регулируем
“Anti-Stick”Автоматичен
Устройство за намаляване на празен ходВключено/изключено
Напрежение на празен ход, V12/75
Номинална консумация на ел. енергия, kVA27,8-32,5
Максимална консумация на ел. енергия, kVA40,1
ОхлажданеАдаптивно
Клас на защитаIP23