PATON™ ProMIG-350-15-4-400V SF

PRICE ON REQUEST

Методи за заваряване: MMA, MIG-MAG, TIG LIFT
Гаранция: 3 години, приложима и за фирми
Цикъл на натоварване: 70% при 350A, 100% при 290A
Подаване на тел: 4 ролки, поддържащи 5kg, 15kg и 18kg шпули
Функции: Заваряване, регулиране на индуктивността, импулс x3, възможност за заваряване на алуминий в MIG, VRD, 2T/4T, IGBT
Описание: Професионален полуавтоматичен заваръчен апарат, позволяващ работа по всеки метод на заваряване. Този уред се отличава с несравнима изработка, висок работен цикъл и множество съвременни функции, осигуряващи най-високо качество на заваряване.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Добави за гледане
Добави за гледане

Описание

ОПИСАНИЕ

Представяме ви полуавтоматичната заваръчна машина от серията PATON PRO: Paton ProMIG 350 (15-4). Този авангарден уред е щателно проектиран и разработен, за да отговори на изискванията на професионалните заварчици, като предлага множество функции и предимства, пригодени за повишаване на ефективността, прецизността и безопасността при заваряване.

Усъвършенствана технология за по-добра производителност:

IGBT технология: Включвайки съвременни транзистори, Paton ProMIG 350 осигурява минимални електромагнитни смущения и ниски загуби на енергия в своите вериги, като по този начин повишава ефективността и надеждността.
Цялостна защита: Снабден с електронна система за термична защита на всички нагревателни елементи, този заваръчен апарат активно следи и стабилизира температурите, за да предотврати прегряване и повреда на компонентите, осигурявайки продължителен живот и безопасност на работа.
Стабилизиране на напрежението: Наслаждавайте се на безпроблемно заваряване с удължени кабели или генераторно захранване, тъй като колебанията на напрежението са ефективно намалени, което гарантира последователно регулиране на заварките и стабилност на работата в рамките на диапазона на напрежението от 320V до 440V.
Удобно за потребителя обръщане на полярността: Безпроблемно превключване между полярността на постояннотоковия електрод с положителна (DCEP) и отрицателна (DCEN) полярност, което позволява адаптивни процеси на заваряване, подходящи за различни материали и условия.
Компактен и универсален дизайн: С отделно захранващо устройство Paton ProMIG 350 предлага преносимост и гъвкавост, като позволява заваряване MMA и TIG само с източника на захранване, което го прави идеален за различни приложения.
Иновативна система за охлаждане: С уникален дизайн на въздушния поток и функция за спиране на вентилатора, този заваръчен апарат се отличава с удължен живот на компонентите, повишена издръжливост и намалена консумация на енергия, което го прави подходящ за запрашени среди.

Прецизно изпълнение на заваряването:

TIG DC Pulse: Възползвайте се от технологията за импулсен ток за прецизен контрол на топлината, като сведете до минимум изкривяванията при тънки или деликатни детайли и осигурите превъзходно качество на заваряване.
MMA Pulse: Насладете се на оптимизирано отлагане на метал, подаване на топлина и контрол на проникването, което води до по-чисти заварки с намалено разпръскване и почистване след заваряване.
Персонализируеми параметри: Прецизно регулирайте настройките за горещ старт и сила на дъгата, за да постигнете оптимално започване и стабилност на дъгата, което позволява по-дълбоко проникване на материала и предотвратяване на образуването на шлака за безупречни резултати от заваряването.

Ориентирани към потребителя функции:

Програмируеми режими на заваряване: Съхранявайте и получавайте достъп до 16 програми за заваряване с лекота, осигурявайки гъвкавост и удобство за различни заваръчни задачи.
Компактен и лек: Проектиран за ефективност в зони с ограничен достъп, Paton ProMIG 350 предлага преносимост, без да прави компромис с производителността.
Усъвършенствано устройство за подаване на тел: Оборудвана със здрав, херметически затворен 4-ролкови подавач с пълна функционалност на ролковото задвижване, тази машина осигурява надеждно подаване на тел за постоянни резултати от заваряването.

Адаптиран опит в заваряването:

Контрол на наклона на характеристиката ток-напрежение: Регулиране на параметрите на заваряване, за да отговарят на различните покрития на електродите, което гарантира оптимална работа с различни видове електроди.
Усъвършенствани мерки за безопасност: Активирайте функцията за намаляване на напрежението на празен ход за допълнителна електрическа безопасност по време на операции по ръчно електродъгово заваряване в затворени пространства.

Paton ProMIG 350 (15-4) е нещо повече от заваръчен апарат; той е цялостно решение, създадено да отговори на разнообразните нужди на професионалните заварчици, като предлага несравнима производителност, прецизност и безопасност при всяка заварка.

Спецификации

Номинално напрежение на захранване, V380/400
Номинален токов разход от мрежата, A16 – 18,5
Номинален ток на заваряване, A350
Максимален работен ток, A450
Коефициент на работна натовареност70%
Диапазон на захранващото напрежение, V±15%
Обхват на контрола на заваръчния ток, A14 – 350
Диаметър на електрода, mm1,6-6
Диаметър на телта за заваряване, mm0,6 – 1,4
Брой на ролките на механизма за подаване на тел4
Тегло на макарата не повече от, kg15
Режими на импулсно заваряванеMMA/TIG
Гаранционен период, месеци36
“Hot-Start”Регулируем
“Arc-Force”Регулируем
“Anti-Stick”Автоматичен
Устройство за намаляване на празнене на напрежениевкл./изкл.
Празен ход на напрежението, V12/75
Номинална консумация на ел. енергия, kVA10,7-12,3
Максимална консумация на ел. енергия, kVA15,3
ОхлажданеАдаптивно
Общи размери, ШхДхВ, mm360х540х400
Тегло, kg22,9
Клас на защитаIP33