PATON™ ProMIG-630-15-4-400V W

PRICE ON REQUEST

Методи за заваряване: MMA, MIG-MAG, TIG LIFT
Гаранция: 3 години, приложима и за фирми
Цикъл на натоварване: 70% при 630A, 100% при 420A
Подаване на тел: 4 ролки, поддържащи 5kg, 15kg и 18kg шпули
Функции: Заваряване, регулиране на индуктивността, импулс x3, възможност за заваряване на алуминий в MIG, VRD, 2T/4T, IGBT
Описание: Професионален полуавтоматичен заваръчен апарат, позволяващ работа по всеки метод на заваряване. Този уред се характеризира с несравнимо качество на изработка, висок работен цикъл и множество съвременни функции, осигуряващи най-високо качество на заваряване.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Добави за гледане
Добави за гледане

Описание

ОПИСАНИЕ

Представяме ви Paton ProMig 630 (15-4) – най-съвременна заваръчна машина, проектирана да отговори на изискванията на професионалните заварчици с несравнима прецизност, ефективност и функции за безопасност.

Свръхмодерна технология за превъзходна производителност:

IGBT технология: Използва съвременни транзистори за минимизиране на електромагнитните смущения и загубите на мощност, като осигурява максимална ефективност и надеждност на източника на ток.
Цялостна защита: Оборудван с електронна система за термична защита на всички нагревателни елементи, за да се предотврати прегряването и да се удължи животът на компонентите, като се сведе до минимум рискът от повреда.
Стабилизиране на напрежението: Позволява безпроблемна работа с дълги удължителни кабели и генераторно захранване, като елиминира колебанията на напрежението за подобрено регулиране на заварките и стабилност в диапазона от 320V до 440V.
Лесно обръщане на полярността: Безпроблемно превключване между положителна (DCEP) и отрицателна (DCEN) полярност на постояннотоковия електрод за оптимизирани заваръчни процеси, съобразени с конкретни материали и условия.
Компактен и преносим дизайн: Благодарение на отделното захранващо устройство ProMig 630 позволява заваряване MMA и TIG само с помощта на източника на захранване, като осигурява гъвкавост и лекота на използване в различни приложения.
Иновативна система за охлаждане: Уникалният дизайн, съчетан със система за адаптивна скорост на вентилатора, осигурява удължен живот на компонентите, повишена издръжливост и енергийна ефективност, дори в запрашена среда.

Прецизно заваряване:

Увеличаване/намаляване на напрежението и скоростта на подаване на проводника: Осигурява плавни преходи по време на заваряване, като намалява разпръскването при запалване и свежда до минимум дефекти като образуване на кратери за висококачествени заварки.
MIG/MAG спояване и функция за индуктивност: Осигурява гъвкавост за регулиране на нарастването на тока и контрол на скоростта на капене, като позволява на потребителите да оптимизират процесите на заваряване въз основа на дебелината на материала и изискванията.
TIG DC Pulse и MMA Pulse: Предлага контролирана модулация между пиковите и базовите нива на тока, оптимизирайки отлагането на метал, подаването на топлина и контрола на проникването, което води до по-чисти заварки с намалено разпръскване и почистване след заваряване.

Усъвършенствани функции за безопасност:

Система за намаляване на напрежението (VRD): Безопасно намалява нивата на напрежение върху покритите електроди след заваряване, като свежда до минимум риска от електрически опасности.
Кабелно дистанционно управление: Позволява дистанционно регулиране на заваръчните параметри по време на ММА заваряване, като повишава безопасността в труднодостъпни или опасни заваръчни среди.

Възможност за персонализиране на заваръчното преживяване:

16 различни програми за заваряване: Съхранявайте и идентифицирайте предпочитаните настройки за заваряване за различни приложения, като осигурявате гъвкавост и удобство.
Контрол на наклона на характеристиката ток-напрежение: Регулира параметрите на заваряване за различни електродни покрития, като осигурява оптимална производителност и комфорт по време на заваръчните операции.

Усъвършенствани мерки за безопасност:

Намаляване на напрежението при липса на натоварване: Активира се при заваряване в затворени пространства, като намалява нивата на напрежение до под 12 V след отделяне на електрода за по-голяма електрическа безопасност.

Paton ProMig 630 (15-4) не е просто заваръчен апарат; той е цялостно решение, създадено да отговори на разнообразните нужди на професионалните заварчици, като предлага несравнима производителност, прецизност и безопасност при всяка заварка.

Спецификации

Номинално напрежение на захранване, V380/400
Номинален токов разход от мрежата, A42 – 49
Номинален ток на заваряване, A630
Максимален работен ток, A800
Коефициент на работна натовареност70%
Диапазон на захранващото напрежение, V±15%
Обхват на контрола на заваръчния ток, A18 – 630
Диаметър на електрода, mm1,6-8
Диаметър на телта за заваряване, mm0,6 – 2
Режими на импулсно заваряванеMMA/TIG
Гаранционен период, месеци24
“Hot-Start”Регулируем
“Arc-Force”Регулируем
“Anti-Stick”Автоматичен
Устройство за намаляване на празен ходВключено/изключено
Празен ход на напрежението, V12/75
Номинална консумация на ел. енергия, kVA27,8-32,5
Максимална консумация на ел. енергия, kVA40,1
ОхлажданеАдаптивно
Тегло, кг38,4
Клас на защитаIP23