PATON™ MultiPRO-350-15-4-400V

PRICE ON REQUEST

Методи за заваряване: MMA, MIG-MAG, TIG HF
Гаранция: 3 години, също и за фирми
Цикъл на натоварване: 100% MMA, 290A TIG, 295A MIG/MAG 293 A
Подаване на тел: 4 ролки, поддържащи 5kg, 15kg и 18kg шпула
Функции: безконтактно дъгово запалване (HF), спояване, безгазово заваряване, регулиране на индуктивността, импулс x3, алуминиева МИГ, VRD, 2t/4T, IGBT
Описание: Професионален полуавтоматичен заваръчен апарат, способен да работи по всеки метод на заваряване. Устройството може да се похвали с несравнима изработка, висок работен цикъл и множество съвременни функции, осигуряващи най-високо качество на заваряване.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Добави за гледане
Добави за гледане

Описание

ОПИСАНИЕ

Добре дошли в света на модерното заваряване с революционния заваръчен апарат Paton MultiPro-350 (15-4). Този усъвършенстван уред е предназначен за професионалисти, които търсят гъвкавост, надеждност и отлично качество на заварките. Съчетавайки иновативна технология с най-висококачествени компоненти, заваръчният апарат Paton MultiPro-350 (15-4) се превръща в незаменим инструмент във вашата работилница.

Основните предимства на този заваръчен апарат са:

Използването на най-съвременни IGBT транзистори гарантира минимални електромагнитни смущения и ниски загуби на енергия, което води до ефективен и надежден източник на енергия.
Системата за термична защита предотвратява прегряването на нагревателните елементи, което позволява ефективна и безопасна работа, както и удължаване на живота на компонентите и свеждане до минимум на риска от повреда.
Стабилизацията на напрежението позволява работа с дълги удължители и генераторно захранване, като елиминира колебанията на напрежението и осигурява стабилна работа. Тази функция се изразява в по-дълъг живот на оборудването и повишена безопасност при работа.
Функцията TIG DC PULSE дава възможност за по-добър контрол на топлината по време на заваряване TIG DC чрез контролиране на токовия импулс между нивата на “максимален ток” и “базов ток”.
Функцията MMA PULSE въвежда контролирана модулация на тока между по-висок пиков ток и по-нисък базов ток по време на MMA заваряване. Тази пулсация е предназначена за оптимизиране на баланса между скоростта на отлагане на метала, подаването на топлина и проникването.
Запалване на дъгата TIG HF – безконтактно – позволява чисто, без замърсяване запалване на дъгата без физически контакт между волфрамовия електрод и материала.
Функцията на бутона на горелката TIG DC – 2T позволява лесно започване на заваряването в две стъпки: натиснете, за да започнете заваряването, и отпуснете, за да прекратите процеса.
Функцията за натискане на бутон на горелката TIG DC – 4T улеснява заваряването в трудни позиции, като ви позволява да започнете и поддържате заваряването, без да натискате постоянно спусъка.
Простата смяна на полярността между положителния електрод за постоянен ток (DCEP) и отрицателния електрод (DCEN) гарантира, че процесът на заваряване е оптимизиран за различни материали и условия.
Функциите за рампа на напрежението и скорост на подаване на телта позволяват плавен преход към режим на заваряване, като намаляват количеството на клъстерите при запалване и образуване на заваръчната вана.
Функцията за намаляване на напрежението и скоростта на подаване на телта в края на заваръчния процес предотвратява образуването на резервоари в края на заваръчния шев и свързаните с тях дефекти като пукнатини и пористост.
Функцията MIG/MAG BRAZING & INDUCTANCE позволява да се регулира скоростта на промяна на тока в зависимост от промяната на напрежението на дъгата, което намалява количеството на струпванията, но влияе върху скоростта на пренасяне на капките.
Отделното захранващо устройство позволява свободното изключване на заваръчния апарат от захранващото устройство, което дава възможност за MMA и TIG заваряване с

Спецификации

Номинално напрежение на захранване, V380/400
Номинален токов разход от мрежата, A16,2 – 18,7
Номинален ток на заваряване, A350
Максимален работен ток, A450
Коефициент на работна натовареност70%
Диапазон на захранващото напрежение, V±15%
Обхват на контрола на заваръчния ток, A14 – 350
Диаметър на електрода, mm1,6-6
Диаметър на телта за заваряване, mm0,6 – 1,4
Гаранционен период, месеци36
“Hot-Start”Регулируем
“Arc-Force”Регулируем
“Anti-Stick”Автоматичен
Празен ход на напрежението, V12/75
Волтаж за запалване на дъгата, V110
Номинална консумация на ел. енергия, kVA10,7 – 12,3
Максимална консумация на ел. енергия, kVA15,3
ОхлажданеАдаптивно
Общи размери, ШхДхВ, mm360х540х400
Тегло, kg16,9
Клас на защитаIP33