PATON Standard-350

PRICE ON REQUEST

Методи за заваряване: MMA
Ток на заваряване: 20A-350A, захранване 400V, необходим предпазител 32A
Гаранция: 3 години DOOR-to-DOOR, също и за предприятия
Цикъл на натоварване: 40% при 350A, 100% при 250A
Характеристики: Горещ старт, антизалепване, сила на дъгата
Описание: Професионален MMA заваръчен апарат с широк диапазон на заваръчния ток до 350 A, предназначен за работа с покрити електроди с диаметър до 6 mm.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Добави за гледане
Добави за гледане

Описание

ОПИСАНИЕ

Paton Standard 350 – най-високо качество и ефективност при заваряване

Използване на IGBT технология: Нашият заваръчен апарат използва най-съвременните IGBT транзистори, което гарантира минимални електромагнитни смущения и ниски загуби на енергия в първичните вериги. Това повишава ефективността и надеждността на източника на захранване.

Стабилизиране на напрежението: Благодарение на стабилизацията на напрежението е възможно да се работи удобно с дълги удължители и генераторно захранване. По този начин се елиминират колебанията на напрежението, които влияят върху регулирането и стабилността на работа на заваръчния апарат. Тази функция допринася за по-дълъг живот на машината и повишена безопасност на работа.

Защита IP33: Корпусът на заваръчния апарат не позволява навлизането на частици с диаметър над 2,5 mm в изделието. Освен това той осигурява защита от дъжд, когато водата тече вертикално или под ъгъл 60º спрямо вертикалната линия, което не влияе на работата на уреда.

Система за намаляване на напрежението (VRD): Тази система е предназначена да изключва захранването няколко милисекунди след приключване на заваряването. Тази функция отговаря и за понижаване на напрежението върху покрития електрод до безопасно ниво.

Горещ старт: Нашият заваръчен апарат осигурява ефективно запалване на дъгата, дори когато използвате електроди с нисък потенциал за запалване. Това подобрява проникването на материала по време на фазата на запалване, като свежда до минимум риска от повреда на материала. Освен това активно предотвратява образуването на следи от включвания по време на процеса на заваряване.

ARC FORCE: Тази технология значително подобрява стабилността на дъгата по време на заваряване с къса дъга, като осигурява постоянна и висококачествена заварка. Тя също така позволява плавно пренасяне на капките течен метал от електрода към заваръчната локва, като осигурява гладък и безупречен заваръчен процес.

ANTI-STICK: Ако електродът залепне за заваръчния материал, устройството автоматично намалява заваръчния ток след 0,6-0,8 s. Това улеснява изключването на електрода от материала без риск от случайно запалване на дъгата, като осигурява безопасност и удобство на оператора.

Прецизен контрол на силата на тока: Прецизният контрол на силата на тока по време на заваряване е от ключово значение за постигането на висококачествен заваръчен шев с оптимално проникване и минимални дефекти. Нашият заваръчен апарат позволява прецизен контрол на тока за по-надежден и последователен процес на заваряване.

Стабилност на запалването на дъгата: Стабилното запалване на дъгата е от решаващо значение за гладкото започване на процеса на заваряване и поддържането на равномерна заваръчна локва. Оптимизираната стабилност на запалване на дъгата намалява риска от пръски, залепване на електрода или лутане на дъгата, като подобрява цялостното качество и външен вид на заваръчния шев.

Paton Standard 350 не е просто заваръчен апарат, той е инструмент, който ще осигури надеждност, производителност и прецизност при всяко заваръчно приложение.

Спецификации

Номинално захранващо напрежение, V 380/400
Номинална консумация на ток от мрежовата фаза, А 17,7
Номинален ток на заваряване (A) 350
Максимален работен ток, A 450
Работен коефициент на натоварване 70%
Диапазон на захранващото напрежение (V) ±15%
Диапазон на управление на заваръчния ток (A) 50 – 350
Размери Д / Ш / В 390 х 145 х 335
Диаметър на пръчковия електрод, mm 2-6
Гаранционен срок, месец 36
“Hot-Start” Автоматично
“Arc-Force” Auto
“Anti-Stick” Auto
Напрежение на празен ход, V до 80
Напрежение на запалване на дъгата, V 110
Номинална консумирана мощност, kVA 11,7
Максимална консумация, мощност, kVA 15,2
Ефективност, % 90
Охлаждане принудително
Брутно тегло, kg 14
Тегло, kg 9,8
Степен на защита IP33