Заваръчен инвертор PATON™ PRO 630 – 400V

PRICE ON REQUEST

Методи за заваряване: MMA, TIG Lift, MIG-MAG (след закупуване на телоподаващо устройство)
Заваръчен ток: 20A-630A, захранване 400V, необходим предпазител 63A
Гаранция: 3 години DOOR-to-DOOR, също и за предприятия
Цикъл на натоварване: 40% при 630A, 100% при 450A
Характеристики: Горещ старт, антизалепване, сила на дъгата
Описание: Усъвършенстван MMA заваръчен апарат с много висок заваръчен ток до 630A, предназначен за професионални приложения. Той може да работи с обвити електроди с диаметър до 8 mm.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Добави за гледане
Добави за гледане

Описание

ОПИСАНИЕ

Добре дошли в света на заваръчните постижения с революционния заваръчен апарат Paton Pro 630 – 400V. Този усъвършенстван уред е разработен за професионалисти, които се стремят към съвършенство и надеждност в работата си. Съчетавайки иновативна технология с най-висококачествени компоненти, заваръчният апарат Paton Pro 630 се превръща в незаменим инструмент във вашата работилница.

Основните предимства на този заваръчен апарат са:

Използването на най-съвременни IGBT транзистори гарантира минимални електромагнитни смущения и ниски загуби на енергия, което води до ефективен и надежден източник на енергия.
Стабилизирането на напрежението позволява работа с дълги удължителни кабели и генераторно захранване, като елиминира колебанията на напрежението и осигурява стабилна работа. Всичко това се изразява в удължаване на живота на устройството и повишаване на експлоатационната безопасност.
Системата за намаляване на напрежението (VRD) незабавно намалява напрежението върху електрода в края на заваряването, като осигурява безопасността на потребителя.
Регулируемите параметри на функцията “Горещ старт” позволяват оптимално иницииране на дъгата, по-дълбоко проникване в материала и активно предотвратяване на замърсяването.
Функцията CAC & CAC-A позволява ефективно електродъгово рязане в различни индустриални приложения, като гарантира бързо и прецизно отстраняване на метала.
Защитната система предпазва ключовите компоненти от прегряване и пренапрежения, като гарантира надеждност при всякакви условия на работа.
Уникалният дизайн и вентилационната система на уреда повишават издръжливостта и производителността на компонентите, дори в тежки производствени условия.
Функцията TIG LIFT & MMA PULSE позволява да се постигне трайна и здрава заварка, като осигурява прецизен контрол на процеса на заваряване.

Подкрепен от усъвършенствана технология, заваръчният апарат Paton Pro 630 предлага широк набор от функции и възможности, които го превръщат в идеалния инструмент за всякакъв вид заваряване. Независимо дали сте опитен професионалист, или тепърва започвате, този заваръчен апарат ще ви осигури несравнимо качество и производителност.

Не чакайте повече – присъединете се към редиците на доволните потребители на заваръчния апарат Paton Pro 630 и открийте едно ново измерение на съвършенството в заваряването!

Спецификации

Номинално напрежение на захранване, V380/400
Номинален токов разход от мрежата, A42-49
Номинален ток на заваряване, A630
Максимален работен ток, A800
Коефициент на работна натовареност70%
Диапазон на захранващото напрежение, V±15%
Обхват на контрола на заваръчния ток, A18 – 630
Диаметър на електрода, mm1,6-8
Диаметър на телта за заваряване, mm0,6 – 2
Гаранционен период, месеци24
“Hot-Start”Регулируем
“Arc-Force”Регулируем
“Anti-Stick”Автоматичен
Празен ход на напрежението, V12/75
Волтаж за запалване на дъгата, V110
Номинална консумация на ел. енергия, kVA27,7-32,4
Максимална консумация на ел. енергия, kVA40
Общи размери, ШхДхВ, mm235х510х410
Тегло, kg24,2
Клас на защитаIP23