ABICOR BINZEL™ MB EVO PRO 15 4m MIG/MAG заваръчна горелка

SKU: 48238-3-1-4

PRICE ON REQUEST

Добави за гледане
Добави за гледане

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Добави за гледане
Добави за гледане

Описание

ABICOR BINZEL™ MB EVO PRO 15 4m MIG/MAG заваръчна горелка

Заваръчният пистолет MB EVO PRO 15, 4 м представлява напълно нова концепция в дизайна, формата и функциите на заваръчните пистолети. Уникалната ергономичност на дръжката, постигната чрез задълбочени изследвания, осигурява по-голямо усещане за контрол и позволява на заварчика да се чувства “едно цяло” с дръжката. Позицията и дизайнът на копчето за управление и сачмената шарнирна връзка осигуряват оптимален баланс и комфорт при всички позиции на заваряване.

 

Превъзходно качество и издръжливост

При МИГ/МАГ заваряване се очакват тежки условия на работа. Въпреки по-малкото си тегло и усъвършенствания си дизайн новата гама ръкохватки MB EVO PRO поставя нови стандарти по отношение на здравината и издръжливостта. Ръкохватките от тази серия се отличават с нови, по-здрави повърхности на дръжките, с повече пространство вътре за лесна поддръжка. Дръжките MB EVO PRO са технология за професионалисти.

Заваръчните горелки с въздушно охлаждане от серията MB EVO PRO са снабдени с по-леки токови тръби “BIKOX® LW” за още по-добро управление и научно доказано намаляване на умората на заварчика, при всички позиции на заваряване. Подобреното управление и намаленото натоварване на мускулите на заварчика имат измерим ефект върху качеството на заваряване.

 

Основните предимства на серията MB EVO PRO :
Оригинални, изпитани и тествани консумативи “MB” – за дълготрайна и икономична работа.
Оригинална дръжка от две части – здрава и ергономична.
Оптимална позиция на бутона и конусовиден дизайн на дръжката – за прецизно и предвидимо управление.
Уникална вътрешна геометрия на дръжката при дръжките с въздушно охлаждане – позволява на дръжката да се охлажда при максимално механично натоварване.
Супер лек захранващ кабел BIKOX® (LW) – намалява теглото на патронника с 34%.
Здрава, оптимална връзка с EURO.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.