Запояваща тел SG2 Horda G3Si1

In Stock

PRICE ON REQUEST

Добави за гледане
Добави за гледане

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Добави за гледане
Добави за гледане

Описание

Основни данни за заваръчната тел Horda G3Si1

Качествена твърда тел G3Si1 / ER 70S-6 за МИГ/МАГ заваряване на нелегирани стомани, нисколегирани въглеродно-манганови стомани и конструкционни стомани.

HORDA®G3Si1 е висококачествена немедна твърда тел за GMAW заваряване на нелегирани стомани, нисколегирани въглеродно-магнезиеви и конструкционни стомани. Телта намира широко приложение в автомобилната, машиностроителната и корабостроителната промишленост, както и в производството на стоманени конструкции и съдове под налягане.

Телта се произвежда по иновативната технология AdCoRe (Advanced Corrosion Resistance), която включва замяна на медния слой със специално покритие за защита на телта от корозия. Това решение намалява количеството на вредните газове и заваръчни изпарения, отделяни по време на заваряване. То се отличава и с намалено количество пръски, което означава по-малко износване на токовите накрайници и ролките за подаване на тел. Освен това се използва специална смазка, която подобрява електропроводимостта и надеждното подаване на тел при високи скорости, особено при механизирани и роботизирани процеси.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.