TABICOR BINZEL™ MB EVO PRO 25 3m MIG/MAG заваръчен прът

SKU: 57457-3-1-4

PRICE ON REQUEST

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Добави за гледане
Добави за гледане

Описание

ABICOR BINZEL™ MB EVO PRO 25 3m MIG/MAG заваръчна горелка

Заваръчният пистолет MB EVO PRO 25 , 3 м представлява напълно нова концепция в дизайна, формата и функциите на заваръчните пистолети. Уникалната ергономичност на дръжката, постигната чрез задълбочени изследвания, осигурява по-голямо усещане за контрол и позволява на заварчика да се чувства “едно цяло” с дръжката. Позицията и дизайнът на копчето за управление и сачмената шарнирна връзка осигуряват оптимален баланс и комфорт при всички позиции на заваряване.

 

Превъзходно качество и издръжливост

При МИГ/МАГ заваряване се очакват тежки условия на работа. Въпреки по-малкото си тегло и усъвършенствания си дизайн новата гама ръкохватки MB EVO PRO поставя нови стандарти по отношение на здравината и издръжливостта. Ръкохватките от тази серия се отличават с нови, по-здрави повърхности на дръжките, с повече пространство вътре за лесна поддръжка. Дръжките MB EVO PRO са технология за професионалисти.

Заваръчните горелки с въздушно охлаждане от серията MB EVO PRO са снабдени с по-леки токови тръби “BIKOX® LW” за още по-добро управление и научно доказано намаляване на умората на заварчика, при всички позиции на заваряване. Подобреното управление и намаленото натоварване на мускулите на заварчика имат измерим ефект върху качеството на заваряване.

 

Основните предимства на серията MB EVO PRO :
Оригинални, изпитани и тествани консумативи “MB” – за дълготрайна и икономична работа.
Оригинална дръжка от две части – здрава и ергономична.
Оптимална позиция на бутона и конусовиден дизайн на дръжката – за прецизно и предвидимо управление.
Уникална вътрешна геометрия на дръжката при дръжките с въздушно охлаждане – позволява на дръжката да се охлажда при максимално механично натоварване.
Супер лек захранващ кабел BIKOX® (LW) – намалява теглото на патронника с 34%.
Здрава, оптимална връзка с EURO.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.