PATON™ StandardTIG-350

PRICE ON REQUEST

Заваръчен ток: 350A
Методи на заваряване: TIG DC, MMA, MIG-MAG (след закупуване на телоподаващо устройство)
Гаранция: 3 години, също и за фирми
Цикъл на натоварване: 45% при 350A, 100% при 234A
Предимства: Безконтактно запалване на дъгата, подобрена стабилизация на дъгата, безстепенно регулиране на параметрите, заваряване с импулси, система за термична защита.
Описание: Многофункционална заваръчна машина, подходяща за TIG заваряване на черна и неръждаема стомана.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Добави за гледане
Добави за гледане

Описание

ОПИСАНИЕ

Представяме ви заваръчния апарат Paton StandardTIG35, разработен с най-съвременни функции и модерни технологии, за да отговори на изискванията на професионалните заварчици. Ето защо тя се отличава:

IGBT технология: Използвайки съвременни транзистори, този заваръчен апарат осигурява минимални електромагнитни смущения и ниски загуби на енергия, като повишава ефективността и надеждността.
Усъвършенствана защита: Оборудван с електронна система за термична защита на всички нагревателни елементи, която предотвратява прегряването и осигурява безопасна работа, като по този начин удължава живота на компонентите.
Стабилизиране на напрежението: Позволява безпроблемна работа с дълги удължителни кабели и генераторни захранвания, като елиминира колебанията на напрежението за стабилни и безопасни условия на заваряване.
Импулсно заваряване: Предлага импулсни функции TIG DC и MMA, като осигурява прецизен контрол върху процеса на заваряване, оптимизира проникването и намалява риска от дефекти.
Безконтактно запалване на дъгата: Разполага с технология TIG HF, която позволява безконтактно запалване на дъгата за по-чист старт и по-добро качество на заварките.
Удобни за потребителя функции на горелката: Предлага функции 2T и 4T за по-лесна употреба, като осигурява прецизен контрол върху процеса на заваряване дори в трудни позиции.
Универсално обръщане на полярността: Позволява безпроблемно превключване между полярностите DCEP и DCEN, като оптимизира процеса на заваряване за различни материали и условия.
Контрол за увеличаване и намаляване на рампата: Улеснява плавните преходи по време на заваряването, като свежда до минимум разпръскването и осигурява висококачествени заварки от началото до края.
Отделен дизайн на захранващото устройство: Лека и компактна, с опция за отделно захранване, позволяваща гъвкавост в методите на заваряване, като същевременно се запазва преносимостта.
Уникален дизайн с функция за спиране на вентилатора: Проектирана с иновативна система за охлаждане, която удължава живота на компонентите и намалява шума при работа на празен ход.
VRD система: Осигурява безопасност чрез намаляване на напрежението до безопасно ниво след заваряване, като свежда до минимум риска от електрически опасности.
Програми за заваряване с възможност за персонализиране: Съхранявайте и идентифицирайте до 16 програми за заваряване, предлагайки гъвкавост и удобство за различни заваръчни задачи.
Икономична опция за надграждане: Бъдещият дизайн позволява лесна интеграция с нашето телоподаващо устройство, превръщайки машината в преносимо решение 3 в 1.
Контрол на характеристиките на тока и напрежението: Предлага прецизен контрол за комфортно заваряване с различни електродни покрития, осигурявайки оптимална производителност за различни приложения.

Заваръчният апарат Paton StandardTIG35 съчетава усъвършенствана технология, удобни за потребителя функции и здрава конструкция, което го прави идеален избор за професионални заварчици, търсещи надеждност, гъвкавост и отлична производителност.

Спецификации

Номинално напрежение на захранване, V380/400
Номинален токов разход от мрежата, A16-18,5
Номинален ток на заваряване, A350
Максимален работен ток, A450
Коефициент на работна натовареност70%
Диапазон на захранващото напрежение, V±15%
Обхват на контрола на заваръчния ток, A14 – 350
Диаметър на електрода, mm1,6-6
Диаметър на телта за заваряване, mm0,6 – 1,4
Гаранционен период, месеци24
“Hot-Start”Регулируем
“Arc-Force”Регулируем
“Anti-Stick”Автоматичен
Празен ход на напрежението, V12/70
Номинална консумация на ел. енергия, kVA10,6-12,2
Максимална консумация на ел. енергия, kVA15,2
ОхлажданеАдаптивно
Общи размери, ШхДхВ, mm145х390х335
Клас на защитаIP33